2018-10-01 14:42Nyheter

Dags för utställningen "Årets sommarbild 2018"!

null

Nu ska vinnaren av Instagramtävlingen "Årets sommarbild 2018" utses. Vi är ute efter årets bästa sommarkänsla och de 16 finalisterna bjuder på härliga sommarbilder. Rösta kan man göra via Visit Karlskronas Facebook-sida. Öppna albumet för att rösta på din favorit - "gilla" är lika med en röst. Dela gärna och sprid albumet, men rösterna räknas endast från Visit Karlskronas Facebook-sida. Har du flera favoriter går det bra att gilla flera bilder. Det finns även möjlighet att rösta via visitkarlskrona.se, eller länken här, https://sv.surveymonkey.com/r/VXVJTVZ.

Utställningen och röstningen pågår under två veckor, 1/10-14/10, på Klaipedaplatsen. Vinnaren presenteras den 15:e oktober på Visit Karlskronas Facebook-sida.


Om Visit Karlskrona

Visit Karlskrona är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) och turistiska varumärke. Vi ansvarar för Karlskronas destinationsmarknadsföring och tillhandahåller ett antal kanaler där vi och andra når ut med inspiration och information om Karlskrona till miljontals potentiella besökare året om. ​ Vi brinner för ett gott värdskap och har som ambition att erbjuda högklassig besöksservice när och var besökaren önskar. I dagsläget sker detta genom vår fysiska Turistbyrå, InfoPoints, guider, sommarvärdar, stadsvärdar och ferieungdomar - och i nära samarbete med vår näring och våra invånare. ​Visit Karlskrona är även arrangör/medarrangör av olika evenemang, bland annat den anrika "Lövmarknaden" torsdagen innan midsommar och "Karlskrona Skärgårdsfest" som går av stapeln första veckan i augusti varje år. ​ Turism är en stark tillväxtmotor och genererar intäkter och arbetstillfällen, som inte kan flyttas ut från kommunen. Besöksnäringsenheten arbetar med destinationsutveckling av Karlskrona, så vi kan säkerställa en hållbar besöksupplevelse för kommande generationer - både turister och invånare På vår hemsida www.visitkarlskrona.se hittar du information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ oss på facebook.com/visitkarlskrona, twitter.com/visitkarlskrona eller instagram, https://www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/ och använd gärna någon/några av våra hashtags #visitkarlskrona, #feelthelugn, #keepcalmandvisitkarlskrona.