2016-10-10 14:41Nyheter

Vinnaren av Visit Karlskronas Instagramtävling 2016 är utsedd!

null

Visit Karlskronas Instagramtävling "Årets sommarbild 2016" är nu avslutad! Utställningen på Klaipedaplatsen och möjligheten att rösta har pågått under tre veckors tid. Totalt fick Visit Karlskrona in 973 röster och vinnarbilden fick hela 155 röster! Vi säger stort grattis till finalist nummer 16, @my_cam_and_i.

- Vad roligt, jättetack till alla som röstat, säger vinnaren Peter Mattsson (@my_cam_and_i ).

På Visit Karlskrona är man mer än nöjd med engagemanget kring Instagramtävlingen.

- Vi vill tacka alla som har bidragit med sina fantastiska bilder och taggat dem med #visitkarlskrona. Röstningen och utställningen blev en succé, tillsammans ed massor av solsken, spreds det en hel del sommarkänsla i staden, säger Arlinda Krasniqi på Visit Karlskrona.


Om Visit Karlskrona

Visit Karlskrona är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) och turistiska varumärke. Vi ansvarar för Karlskronas destinationsmarknadsföring och tillhandahåller ett antal kanaler där vi och andra når ut med inspiration och information om Karlskrona till miljontals potentiella besökare året om. ​ Vi brinner för ett gott värdskap och har som ambition att erbjuda högklassig besöksservice när och var besökaren önskar. I dagsläget sker detta genom vår fysiska Turistbyrå, InfoPoints, guider, sommarvärdar, stadsvärdar och ferieungdomar - och i nära samarbete med vår näring och våra invånare. ​Visit Karlskrona är även arrangör/medarrangör av olika evenemang, bland annat den anrika "Lövmarknaden" torsdagen innan midsommar och "Karlskrona Skärgårdsfest" som går av stapeln första veckan i augusti varje år. ​ Turism är en stark tillväxtmotor och genererar intäkter och arbetstillfällen, som inte kan flyttas ut från kommunen. Besöksnäringsenheten arbetar med destinationsutveckling av Karlskrona, så vi kan säkerställa en hållbar besöksupplevelse för kommande generationer - både turister och invånare På vår hemsida www.visitkarlskrona.se hittar du information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ oss på facebook.com/visitkarlskrona, twitter.com/visitkarlskrona eller instagram, https://www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/ och använd gärna någon/några av våra hashtags #visitkarlskrona, #feelthelugn, #keepcalmandvisitkarlskrona.