2018-05-30 14:42Nyheter

Visit Karlskrona besöksguide 2018

null

Visit Karlskrona besöksguide för säsongen 2018 är här! Den är fylld med nyheter och sköna utflyktstips inför sommaren. Missa inte nyheterna för säsongen! Hop-on-Hop-Off-båtar, Bollspelsgolf och Befästningar till havs är bara några av dem.

Visit Karlskronas officiella besöksguide är på engelska och svenska. Ta del av Karlskronas besöksmål, aktiviteter, boende, restauranger och evenemang. Det finns även skärgårdskarta, kommunkarta samt centrumkarta med i broschyren. På Karlskrona Turistbyrå på Stortorget 2 kan man hämta ett ett exemplar om man besöker staden. 

Går man in på hemsidan visitkarlskrona.se, så kan man läsa guiden digitalt och även ta del av det utökade innehållet med film, fler bilder, tips på bloggtexter som finns i den digitala versionen av besöksguiden.

- Vill man ha en besöksguide hemskickad så kan du beställa den helt kostnadsfritt på visitkarlskrona.se, säger Karin Löwenadler, marknadsförare på Visit Karlskrona.


Om Visit Karlskrona

Visit Karlskrona är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) och turistiska varumärke. Vi ansvarar för Karlskronas destinationsmarknadsföring och tillhandahåller ett antal kanaler där vi och andra når ut med inspiration och information om Karlskrona till miljontals potentiella besökare året om. ​ Vi brinner för ett gott värdskap och har som ambition att erbjuda högklassig besöksservice när och var besökaren önskar. I dagsläget sker detta genom vår fysiska Turistbyrå, InfoPoints, guider, sommarvärdar, stadsvärdar och ferieungdomar - och i nära samarbete med vår näring och våra invånare. ​Visit Karlskrona är även arrangör/medarrangör av olika evenemang, bland annat den anrika "Lövmarknaden" torsdagen innan midsommar och "Karlskrona Skärgårdsfest" som går av stapeln första veckan i augusti varje år. ​ Turism är en stark tillväxtmotor och genererar intäkter och arbetstillfällen, som inte kan flyttas ut från kommunen. Besöksnäringsenheten arbetar med destinationsutveckling av Karlskrona, så vi kan säkerställa en hållbar besöksupplevelse för kommande generationer - både turister och invånare På vår hemsida www.visitkarlskrona.se hittar du information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ oss på facebook.com/visitkarlskrona, twitter.com/visitkarlskrona eller instagram, https://www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/ och använd gärna någon/några av våra hashtags #visitkarlskrona, #feelthelugn, #keepcalmandvisitkarlskrona.