2021-04-22 14:05Nyheter

Visit Karlskrona deltar i Swedish workshop online 2021

Skärgårdstur i Karlskrona och Borgmästarefjärden, med Brändaholm i bakgrunden.Skärgårdstur i Karlskrona och Borgmästarefjärden, med Brändaholm i bakgrunden.

Visit Swedens årlige säljträff ”Swedish Workshop”, pågår nu för fullt online och Visit Karlskrona har onsdag + torsdag förhandsbokade möten med ett 15-tal resebyråer-/agenter och turoperatörer från Tyskland, Holland, UK, och Danmark. Intresset för Sverige, Blekinge och Karlskrona är stort, och det skapar goda förhoppningar redan inför denna sommaren – om restriktionerna lättar. Researrangörer utomlands fortsätter ha ett stort intresse av att sälja Sverige som resmål, och med blicken mot 2021 och 2022 söker de nya möjligheter.

Karlskronas säljargument är mer aktuella än någonsin: lugnt och tryggt med mängder av både natur-, skärgårds- och kulturupplevelser på liten yta.
Vill du veta mer om Swedish Workshop eller hur Karlskronas utlandsmarknader fungerar Välkommen att kontakta turistchef Terje Viblom Pedersen


Om Visit Karlskrona

Visit Karlskrona är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) och turistiska varumärke. Vi ansvarar för Karlskronas destinationsmarknadsföring och tillhandahåller ett antal kanaler där vi och andra når ut med inspiration och information om Karlskrona till miljontals potentiella besökare året om. ​ Vi brinner för ett gott värdskap och har som ambition att erbjuda högklassig besöksservice när och var besökaren önskar. I dagsläget sker detta genom vår fysiska Turistbyrå, InfoPoints, guider, sommarvärdar, stadsvärdar och ferieungdomar - och i nära samarbete med vår näring och våra invånare. ​Visit Karlskrona är även arrangör/medarrangör av olika evenemang, bland annat den anrika "Lövmarknaden" torsdagen innan midsommar och "Karlskrona Skärgårdsfest" som går av stapeln första veckan i augusti varje år. ​ Turism är en stark tillväxtmotor och genererar intäkter och arbetstillfällen, som inte kan flyttas ut från kommunen. Besöksnäringsenheten arbetar med destinationsutveckling av Karlskrona, så vi kan säkerställa en hållbar besöksupplevelse för kommande generationer - både turister och invånare På vår hemsida www.visitkarlskrona.se hittar du information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ oss på facebook.com/visitkarlskrona, twitter.com/visitkarlskrona eller instagram, https://www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/ och använd gärna någon/några av våra hashtags #visitkarlskrona, #feelthelugn, #keepcalmandvisitkarlskrona.