2021-06-22 13:09Nyheter

Visit Karlskrona välkomnar och lotsar besökare till Karlskronas alla begivenheter i sommar!

Ett par på en klippa vid havet på Aspö, Karlskrona skärgård.Härliga badklippa på Aspö, Karlskrona skärgård.

Just nu jobbar besöksnäringsenheten med att få på plats de sista bitarna innan midsommar och högsäsong på riktigt. Visitkarlskrona.se har fått sig en uppgradering och fyllts med mycket ny film, det fungerar lika bra ifrån mobilen. KarlskronaAppen är uppdaterad med badtemperaturer, förslag till roliga upptäckter på egen hand och mycket annat. KarlskronaAppen vänder sig till kommuninvånare och svensktalande, då den endast är på ett språk. Karlskrona Turistcenter har öppnat dörrarna i fantastiska lokaler i stadsmarinan, med solterrass och egen kajakbrygga och gästhamnen precis utanför. Dessutom har 35 sommararbetande ferieungdomar tagit på sig ”Värd”-tröjan och tar väl hand om och välkomnar besökare. Nu i veckan levereras sommarens tryckta Besöksguide, den kommer finnas på olika platser över hela kommunen. Digitalt kan du läsa den redan nu här, https://ipaper.ipapercms.dk/VisitKarlskrona/karlskrona-official-tourist-guide-2021/.  
Öppettider för Karlskrona Turistcenter och information om våra InfoPoints hittar ni här: https://www.visitkarlskrona.se/sv/om-oss.

Vi hoppas att du vill fortsätta följa utvecklingen inom Turism och Besöksnäring i Karlskrona. Genom Visit Karlskronas pressrumstjänst håller du dig enkelt uppdaterad om vad som är på gång hela året, https://press.visitkarlskrona.se/ !


Om Visit Karlskrona

Besöksnäringsenheten, är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) och bedriver nationellt och internationellt destinationsmarknadsföring via det turistiska varumärket Visit Karlskrona. Visit Karlskrona tillhandahåller ett antal kanaler där Karlskronas besöksnäring når ut till miljontals potentiella besökare, i alla delar av resecykeln genom olika insatser året runt. ​ Ett gott värdskap och högklassig besöksservice vårt motto i Karlskrona. Besöksnäringsenheten ansvarar för följande verksamheter; Karlskrona Turist center, InfoPoints, guider, sommarvärdar, stadsvärdar och ferieungdomar. ​Visit Karlskrona är även arrangör/medarrangör av olika evenemang, bland annat den anrika "Lövmarknaden" torsdagen innan midsommar och "Karlskrona Skärgårdsfest" som går av stapeln första veckan i augusti varje år. ​ Turism är en stark tillväxtmotor och genererar intäkter och arbetstillfällen, som inte kan flyttas ut från kommunen. Besöksnäringsenheten arbetar med destinationsutveckling av Karlskrona, så vi kan säkerställa en hållbar besöksupplevelse för kommande generationer - både turister och invånare På hemsidan www.visitkarlskrona.se hittar du information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ Visitkarlskrona på; facebook.com/visitkarlskrona, twitter.com/visitkarlskrona eller instagram, https://www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/ och använd gärna någon/några av våra hashtags #visitkarlskrona, #feelthelugn, #keepcalmandvisitkarlskrona.