2024-02-07 11:15Pressmeddelande

Den 11 maj är det dags för Karlskrona Bravest!

Karlskrona Bravest - hindernätKarlskrona Bravest

Vi kan nu stolt presentera att en storslagen utmaning kommer till Karlskrona!

Karlskrona Bravest är ett hinderbanelopp, eller OCR - Obstacle Course Race, mitt i centrala Karlskrona som passar både stora och små som är sugna på en utmaning.

Det känns roligt och spännande att få välkomna Karlskrona Bravest till Karlskrona. Det är ett nytt event för Karlskrona, som kommer locka både Karlskronabor och tillresta besökare. Då loppet går i stadsmiljö, räknar vi med en stor publikfest längs banan, säger Pär Israelsson, Karlskrona kommuns besöksnäringschef.

Loppet passar alla som vill ta sig an en rolig utmaning. Under tidigare lopp har den yngsta deltagaren varit 14 år och den äldsta har varit strax över 70 år. Då man arbetar med sin egen kroppsvikt, för det mesta, är det bara du själv som sätter gränserna.

Karlskrona Bravest - hinder

Vi är extremt glada över att ha landat detta i just Karlskrona, då det är en världsarvsstad med en lång historia av mod och utmaningar. Det är kul med en stad som satsar på folkhälsan och Karlskrona kommuns besöksnäringsenhet har även bidragit till loppets utformning, säger Eddie Edgardo, arrangör av Karlskrona Bravest.

Dagen efter, den 12 maj, går loppet Bravest Family Run, som är en anpassad version av utmaningen, där vuxna och barn springer tillsammans.

Detta är en utmaning som passar alla, så tveka inte be brave - conquer the obstacles och anmäl dig redan idag på www.karlskronabravest.se, säger Eddie Edgardo.

För mer information, kontakta gärna:
Pär Israelsson,
per.israelsson@karlskrona.se eller Eddie Edgardo,
+46 708-11 82 83,
info@karlskronabravest.se

Mer om Karlskrona Bravest:
Karlskrona Bravest
arrangeras på Stortorget i
Karlskrona, lördagen 11 maj 2024, klockan 18.00 och Bravest Family Run, söndagen 12 maj, klockan 13.00.
Anmälan via: www.karlskronabravest.se
Läs mer om Karlskrona Bravest på:
www.karlskronabravest.se

Karlskrona Bravest - hinderKarlskrona Bravest

 


Om Visit Karlskrona

Karlskrona kommuns besöksnäringsenhet är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) som bedriver nationell och internationell destinationsmarknadsföring via det turistiska varumärket Visit Karlskrona. Enheten tillhandahåller ett antal kanaler där Karlskronas besöksnäring når ut till miljontals potentiella besökare, i alla delar av resecykeln genom olika insatser året runt. På https://www.visitkarlskrona.se finns information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ gärna Visitkarlskrona via https://www.visitkarlskrona.se/sv, instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona, och använd vår hashtag #visitkarlskrona - gärna i kombination med #karlskrona och #visitblekinge


Kontaktpersoner

Besöksnäringschef, Karlskrona kommun
Pär Israelsson