2012-11-19 10:15Pressmeddelande

Eric Gadd och David Lindgren till deltävling 1 i Karlskrona!

null

Nu är det klart! Följande artister kommer och tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Telenor Arena Karlskrona 2 februari 2013: Cookies N Beans, Mary N'duaye, Yohio, Jay Jay Johansson, Anna Järvinen, David Lindgren, Erik Gadd samt Mikael Finer & Kajsa Ahlroth.

Karlskrona har äran att stå som värd för premiärprogrammet och staden får förtroendet för tredje gången efter deltävlingar 2006 och 2008.

 "Att få förtroendet att arrangera en deltävling för tredje gången är ett tecken på kunskap och kapacitet, och det betyder mycket för staden,"  säger Michael Fransson ansvarig för evenemanget.

Varmt välkomna önskar vi alla artister och gäster till Melodifestivalen - mitt i skärgården! 

För frågor som rör Melodifestivalen i Karlskrona 2013, kontakta Michael Fransson, AB Arena Rosenholm Karlskrona, +46 455 303116 michael.fransson@karlskrona.se

Bolaget (AB Arena Rosenholm Karlskrona) jobbar med destinationsmarknadsföring i alla kanaler genom varumärket "Visit Karlskrona", driftar Karlskrona Turistbyrå och är arrangör/medarrangör av olika evenemang i Världsarvsstaden Karlskrona.
På vår hemsida www.visitkarlskrona.se hittar du information om och kan boka resa, boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Du kan även följa oss på facebook.com/visitkarlskrona eller ladda ner din egen Karlskronaguide i mobilen via Appstore och Android Market. Sök "Karlskrona".


Om Visit Karlskrona

Visit Karlskrona är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) och turistiska varumärke. Vi ansvarar för Karlskronas destinationsmarknadsföring och tillhandahåller ett antal kanaler där vi och andra når ut med inspiration och information om Karlskrona till miljontals potentiella besökare året om. ​ Vi brinner för ett gott värdskap och har som ambition att erbjuda högklassig besöksservice när och var besökaren önskar. I dagsläget sker detta genom vår fysiska Turistbyrå, InfoPoints, guider, sommarvärdar, stadsvärdar och ferieungdomar - och i nära samarbete med vår näring och våra invånare. ​Visit Karlskrona är även arrangör/medarrangör av olika evenemang, bland annat den anrika "Lövmarknaden" torsdagen innan midsommar och "Karlskrona Skärgårdsfest" som går av stapeln första veckan i augusti varje år. ​ Turism är en stark tillväxtmotor och genererar intäkter och arbetstillfällen, som inte kan flyttas ut från kommunen. Besöksnäringsenheten arbetar med destinationsutveckling av Karlskrona, så vi kan säkerställa en hållbar besöksupplevelse för kommande generationer - både turister och invånare På vår hemsida www.visitkarlskrona.se hittar du information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ oss på facebook.com/visitkarlskrona, twitter.com/visitkarlskrona eller instagram, https://www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/ och använd gärna någon/några av våra hashtags #visitkarlskrona, #feelthelugn, #keepcalmandvisitkarlskrona.