2024-01-19 08:00Pressmeddelande

Klossfestivalen kommer till Karlskrona

Den 25 maj kommer Klossfestivalen till Karlskrona och Brinova Arena. Barn som bygger lego i stort legohav.


Den 25 maj kommer Klossfestivalen till Karlskrona och Brinova Arena.


Festivalen välkomnar stora och små LEGO-entusiaster till Karlskrona och arrangörerna av evenemanget utlovar en lördag fylld av upplevelser, underhållning, kreativitet och spänning när Brinova Arena fylls av stora LEGO-hav, fantastiska byggen och möjlighet att få träffa olika LEGO-idoler.

Det känns roligt och spännande att få välkomna Klossfestivalen till Karlskrona. Det är ett uppskattat evenemang, som sträcker sig över generationsgränserna och som är ett måste för alla stora och små, som tycker om LEGO. Vi tror att det här blir ett mycket uppskattat familjeevenemang, som kommer locka både Karlskronabor och tillresta besökare, säger Pär Israelsson, Karlskrona kommuns besöksnäringschef.

Den 25 maj 2024 kommer Klossfestivalen till Karlskrona och Brinova Arena.
Två barn som bygger lego i ett stort legohav.

 

Det känns fantastiskt att besöka Karlskrona med Klossfestivalen! Brinova Arena Karlskrona kommer passa oss jättebra och vi ser fram emot att få fylla arenan med miljontals legoklossar, säger Fredrik Novak, Klossfestivalens grundare.

För mer information, kontakta gärna:
Pär Israelsson,
per.israelsson@karlskrona.se eller Fredrik Novak, info@klossfestivalen.se

Mer om Klossfestivalen:

Klossfestivalen arrangeras i Brinova Arena Karlskrona, lördagen 25 maj 2024, kl. 9.00 – 17.00.
Biljetter köps via www.tickster.com
Läs mer om Klossfestivalen på
www.klossfestivalen.se

 

Den 25 maj 2024 kommer Klossfestivalen till Karlskrona och Brinova Arena.  Den 25 maj 2024 kommer Klossfestivalen till Karlskrona och Brinova Arena.

 

 

 

   Om Visit Karlskrona

Karlskrona kommuns besöksnäringsenhet är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation), som bedriver nationell och internationell destinationsmarknadsföring via det turistiska varumärket Visit Karlskrona. Enheten tillhandahåller ett antal kanaler där Karlskronas besöksnäring når ut till miljontals potentiella besökare, i alla delar av resecykeln genom olika insatser året runt. På visitkarlskrona.se finns information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ gärna Visit Karlskrona via facebook.com/visitkarlskrona och instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona, och använd vår hashtag #visitkarlskrona - gärna i kombination med #karlskrona och #visitblekinge.


Kontaktpersoner

Besöksnäringschef, Karlskrona kommun
Pär Israelsson