2024-04-30 12:23Pressmeddelande

Visit Karlskronas besöksguide för säsongen 2024 är här!

Framsida på broschyren Visit Karlskrona official tourist guide 2024.

Årets upplaga av Visit Karlskronas turistbroschyr bjuder på information och inspiration inför och under ett besök i Karlskrona! Här hittar du nyheter, sköna utflyktstips, aktiviteter, evenemang och spännande guidade turer i unika miljöer, både på land och till havs. Gillar du kartor, så finns det både skärgårds-, kommun- och centrumkarta i guiden.

Visit Karlskronas officiella besöksguide är på engelska och svenska. Broschyren finns att hämta på Karlskrona Turistcenter.

Självklart kan du även inspireras av guiden digitalt - Klicka här för att läsa guiden!

Flera exemplar av broschyren Visit Karlskrona official tourist guide 2024.Om Visit Karlskrona

Karlskrona kommuns besöksnäringsenhet är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) som bedriver nationell och internationell destinationsmarknadsföring via det turistiska varumärket Visit Karlskrona. Enheten tillhandahåller ett antal kanaler där Karlskronas besöksnäring når ut till miljontals potentiella besökare, i alla delar av resecykeln genom olika insatser året runt. På www.visitkarlskrona.se finns information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ gärna Visit Karlskrona i sociala medier via www.facebook.com/VisitKarlskrona och www.instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona, och använd vår hashtag #visitkarlskrona - gärna i kombination med #karlskrona och #visitblekinge


Kontaktpersoner

Karin Löwenadler
Destinationsmarknadsförare
Karin Löwenadler