2023-07-03 09:55Nyheter

Utökad turistinformation på Stortorget i sommar!

Turistinformation på Stortorget i Karlskrona sommaren 2023.Turistinformation på Stortorget i Karlskrona sommaren 2023.

Karlskrona kommun har genom Karlskrona Turistcenter sedan många år arbetat med ett utökat värdskap, för att möta besökare där de befinner sig. På välbesökta knutpunkter och strategiska platser finns information och inspiration om allt Karlskrona har att erbjuda.
Förutom i Stadsmarinan, där Karlskrona Turistcenter är beläget, hittar man i år turistinformation i ”kuben” på Stortorget.

Placeringen på Stortorget säkerställer en närvaro i centralt läge där många turister och besökare rör sig. Turistinformationen i kuben kommer vara på plats och bemannas under perioden: 
26 juni - 13 augusti: 
Måndag - fredag: 10:00 - 16:00
Lördag - söndag: 10:00 - 15:00 .

Här kan man få kartor och turistbroschyrer, boka guidade turer och hjälp att hitta till de bästa smultronställena i kommunen, säger turismsamordnare Arlinda Krasniqi.

Mer information finns på visitkarlskrona.se.Om Visit Karlskrona

Karlskrona kommuns besöksnäringsenhet är Karlskronas DMO (Destination Marketing Organisation) som bedriver nationell och internationell destinationsmarknadsföring via det turistiska varumärket Visit Karlskrona. Enheten tillhandahåller ett antal kanaler där Karlskronas besöksnäring når ut till miljontals potentiella besökare, i alla delar av resecykeln genom olika insatser året runt. På www.visitkarlskrona.se finns information om boende, evenemang, besöksmål och aktiviteter. Följ gärna Visitkarlskrona via facebook.com/visitkarlskrona, instagram.com/explore/tags/visitkarlskrona/, och använd våra hashtags #visitkarlskrona - gärna i kombination med #karlskrona och #visitblekinge


Kontaktpersoner

Besöksnäringschef, Karlskrona kommun
Pär Israelsson